EXPOSITIE “BIJ MIJ THUIS” IN HET GEMEENTEHUIS

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: “bij mij thuis”. Thuis betekent voor iedereen iets anders en thuis bestaat in veel verschillende vormen. Deze verschillen en overeenkomsten zijn de hele maand oktober te zien in de expositie “Bij mij thuis” in het gemeentehuis tijdens openingstijden. De expositie in de centrale hal is ingericht door Koosje Breugelmans van Atelier KunstiKoos.

Haar cursisten hebben ieder in beeld gebracht wat “Bij mij thuis” voor hen betekent. Een buitengewoon diverse verzameling werken zoals; mini poppenhuisjes. Hoe ziet jouw huis eruit? En dat van je grootouders? Of van vrienden in een ander land? Uit kraaltjes, karton, hout, fineer, plastic, papier en ijzerdraad zijn minihuisjes zorgvuldig opgebouwd door Winny Willemsen.

Ook aan duurzaamheid wordt gedacht door zogenaamd afval een nieuwe leven te geven. De schaal is 1:100 – 1:144. De huisjes zijn te bewonderen in de vitrine. Zoals ieder jaar heeft de bibliotheek de vitrine weer ingericht in het thema van de Kinderboekenweek.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Winnie - Jij Krijgt De Lach Niet Van Mijn Gezicht

Laden...

Laden

Laden…