EXPOSITIE KLIMAATVERANDERING MEI EN JUNI

Tijdens de maanden mei en juni exposeren Loes van Unen-Kolmeijer en Arne Schepman in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Rucphen. De werken van Loes en Arne gaan over klimaatverandering/opwarming aarde. In de vitrines zijn werkstukken van scholieren te zien van basisscholen uit de gemeente. Deze zijn gemaakt van verzameld zwerfvuil of verwijzen daarnaar. Een goede combinatie van wat te zien is.

plastic in zee                                                                drijvend op het water

Loes van Unen-Kolmeijer tekent en schildert sinds zo’n 15 jaar. Ze werkt met meerdere thema’s zoals structuur in het landschap, objecten waar de elementen invloed op hebben zoals strandpalen, rotsen, stromend water en bv schuim op het strand bij een speciale stroming. Door de actualiteit is klimaatverandering/opwarming van de aarde haar huidig thema.

droge aarde                                                           vervuilende fabrieken

Loes leerde Arne Schepman kennen bij de opleiding schilderkunst op het IKO waar ze klasgenoten waren. Ook Arne is met haar schilderijen bezig met het klimaat. Een samenwerking bij deze expositie was bijna een vanzelfsprekendheid. Arne heeft 2 jaar kunstexploratie gedaan. Daarna 5 jaar schilderen en 1 jaar beeldhouwen.

Voor meer info kijk je op: www.loeskolkunst

Nederland verdwijnend onder water                 Nederland schilderkunst Loes Kolmeijer

Schilderkunst Arne Schepman

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…