EXPOSITIE ST. JOSEPH SCHILDERCLUB VERBAZEND MOOI

 

Met een welkom van voorzitter van St. Joseph schilderclub Peter Raaijmakers, opende wethouder René Lazeroms de tentoonstelling door een schilderijtje af te schilderen. Hij vond de kwaliteit van de cursisten bijzonder, en een eer deze tentoonstelling te mogen openen. Bij de ingang staan mensen met kleine schilderijtjes van kerken die verkocht kunnen worden.

Oprichter van de schilderclub, Broeder Nereus, is nog steeds aanwezig door de foto van zijn portret, en schilderijen die hij maakte. 28 leden deden mee aan deze expositie, waarin te zien is hoe divers de technieken zijn die de mensen gebruiken. Niet alleen schilderen, ook tekenen, air brush, gemengde technieken, er was van alles te zien. Men kon ook zelf een schilderijtje maken.

Schilderclub St. Joseph is een gezellige schilderclub, waarin ieder in zijn waarde wordt gelaten. Het lijkt één grote familie, die nog heel graag nieuwe vaste leden willen verwelkomen. Sommigen zeggen, de schilderclub is mijn psychiater, en hier wordt ik geaccepteerd zoals ik ben. Mooie woorden van  leden van deze schilderclub. Voor informatie kijk je op: http://schildersclubstjoseph.nl/

  werk van verschillende cursisten.

Tekst en foto’s: Ria de Schutter

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…