EXTRA OPENSTELLING DORPSHUIZEN KRIJGT GEEN VERVOLG

De extra openstelling van dorpshuizen in onze gemeente zal geen vervolg krijgen. In de wintermaanden heeft er een pilot plaatsgevonden waarbij de dorpshuizen in Zegge, Rucphen en Sprundel een dag in het weekend extra open gingen. De exploitanten werden voor de extra kosten gecompenseerd. Door de extra openstelling konden inwoners besparen op hun energiekosten door naar het dorpshuis te komen.

Hier werd geen of minimaal gebruik van gemaakt, om die reden krijgt de weekendopenstelling geen vervolg. Gedurende de vier weekenden dat de drie dorpshuizen extra open waren, was er enkel toeloop van bezoekers op de momenten dat er buiten de vrije inloop om extra activiteiten werden georganiseerd. Gezien deze resultaten ziet de gemeente op dit moment geen noodzaak om dit initiatief door te zetten.

Wij zijn blij met de vrijwilligers die belangeloos in hun vrije tijd dit initiatief mogelijk hebben gemaakt. Gedurende vier weekenden waren de dorpshuizen in Zegge, Rucphen en Sprundel dankzij die vrijwilligers en een compensatieregeling van de gemeente Rucphen, extra geopend.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Sieneke - Ik Zie Of Jij Liegt

Laden...

Laden

Laden…