FAMILIE KLIPPEL UIT SPRUNDEL LOOPT HET ORANJEPAD

De familie Klippel uit Sprundel gaat op zaterdag 7 oktober 5 km lopen op Het Oranjepad van het Prinses Beatrix Spierfonds. Ze lopen mee om de ontwikkeling van medicijnen voor spierziekten waar te maken. De opbrengst van Het Oranjepad is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Met hun deelname aan Het Oranjepad hopen ze 750 euro op te halen voor het Spierfonds.

Raff is 9 weken oud als zijn ouders Paulien en Erwin te horen krijgen dat hun jongste zoon de spierziekte SMA heeft. Hij kreeg als één van de eerste baby’s in Nederland het nieuwe medicijn. Hoe eerder je het middel krijgt, hoe beter. Ze vinden het belangrijk mee te doen, omdat bij Raff de medicijnen voor SMA precies op tijd beschikbaar kwamen.

Het Oranjepad is een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk. Gezamenlijk hebben de wandelaars één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek. Deelnemers kunnen uit 5 afstanden kiezen die rolstoeltoegankelijk zijn. Wilt u de actie van de familie Klippel uit Sprundel steunen of zelf meelopen? Ga dan naar hetoranjepad.nl

Familie Klippel bij het Oranjepad
foto:Prinses Beatrix Spierfonds

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…