FEESTELIJKE DOORKOMST ROPARUN ETTEN-LEUR

Ruim 150 teams van de Roparun komen tijdens het Pinksterweekend door Etten-Leur waar de sponsorloop het thema Vincent van Gogh meekreeg. Leden van Team 248 Swietelsky Go4Life uit Etten-Leur heeft samengewerkt met PEP-events om van de doorkomst in de nacht van 28 op 29 mei weer een feestje te maken.

Het evenemententerrein Anna van Berghemlaan, Oude Bredaseweg, Markt en Raadhuisplein wordt versierd in kleuren die Van Gogh graag gebruikte. Voorafgaand aan de doorkomst van alle teams is er een sponsorloop voor de kinderen van de basisscholen uit Etten-Leur. De horeca langs de route zamelt flessendoppen in waarvan de opbrengst naar hospice Marianahof gaat, één van de goede doelen van de Roparun.

Rondom de Moeierboom staan verlichte oldtimertractoren opgesteld. Voor twee overleden leden van Team 248 wordt een gedenkplek ingericht waar mensen een kaarsje kunnen opsteken. De verwachting is dat het laatste team rond 04.00 uur in de ochtend zal passeren, tot dat moment is er horeca open. Het eerste team wordt verwacht rond 19.30 uur op eerste pinksterdag.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…