FEESTELIJKE OPENING VERNIEUWDE KERKAKKERS

Dinsdag 4 juni is het vernieuwde centrum voor Wonen & Zorg Kerkakkers officieel geopend. Na maanden van verbouwing werd deze stap naar de toekomst gevierd met bewoners, naasten, collega’s en buurtbewoners. Wethouder Suzanne Breedveld opende samen met een van de bewoners ‘De Bloementuin’ de nieuwe ontmoetingsruimte van afdeling De Groenakker.

Locatiemanager Lilian Janssen en raad van bestuur Heleen van Nispen onthulden een bloemenkunstwerk, gemaakt door bewoners. Tijdens de feestelijke middag, muzikaal omlijst door Jan Dekkers, werden de medewerkers van Kerkakkers door Thuisvester en de Vrienden van Kerkakkers verrast met cadeaus, waaronder bankjes en bloemen voor de nieuwe ontmoetingsruimte.

Aannemer Van Agtmaal was aanwezig om te proosten op de verbouwing. Kerkakkers, gelegen in Rucphen, is verbouwd tot een toekomstgerichte ouderenzorglocatie. Met de nieuwe indeling en de fijne afdeling Groenakker wordt het welzijn van de bewoners bevorderd en kan passende zorg en toezicht geboden worden. Het vernieuwde Kerkakkers biedt voor iedereen een prettige en passende plek.

foto’s Kerkakkers

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
17:39 Espana Circo Este with Bau Bau Ciudad (02:54)
17:42 Jan Boezeroen with De Fles (03:15)
17:45 J-Jingle with Goud Van Oud 1 klinkt vertrouwd (00:04)

Now on air:

Ivan Heylen with De Wilde Boerendochter

Next on air:
17:49 D'n Henk with Zet De Kraan Maar Open (02:40)
17:52 Aaron D with Flashback (02:46)
17:55 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 1 (00:02)

Laden...

Laden

Laden…