FIETSENDIEVEN AANGEHOUDEN IN ROOSENDAAL.

In de nacht van zondag 22 op maandag 23 november 2020 werd via 112, rond 00.45 uur, door een getuige gemeld dat hij twee mogelijke fietsendieven bezig zag op het Stationsplein in Roosendaal. Surveillerende agenten kwamen meteen in actie. De getuige zag een bestelauto wegrijden en gaf de bijzonderheden van die auto door aan de meldkamer. De agenten zagen de auto rijden in de Brugstraat en gaven de bestuurder een stopteken.
(1/3)
Die voldeed daar netjes aan, de agenten deelden de bevindingen met de twee inzittenden en kregen toestemming om in de laadruimte van de bestelauto te kijken. Daarin werden twee damesfietsen aangetroffen. De fietsen zaten nog op slot. Uit onderzoek in de auto bleek dat de mannen gereedschap bij zich hadden dat veel gebruikt wordt door fietsendieven.

(2/3)
De twee mannen zijn aangehouden als verdachte van diefstal, omdat hun verklaring met betrekking tot de aangetroffen fietsen nogal dubieus was.
De twee, een 46-jarige man uit Nieuwendijk en een 42-jarige man uit Brakel, werden overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze werden gehoord.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…