FILMBESPREKING UIT BREEK DE WEEK OP 25 OKTOBER

De volgende films zijn te zien in de bioscopen Cine Service Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

HORROR met de titel: FIVE NIGHTS AT FREDDY’S

De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.

DRAMA met de titel: HET SMELT

Vele jaren na een snikhete zomer die volledig uit de hand liep, keert Eva terug naar haar geboortedorp om af te rekenen met haar verleden en een beklijvende boodschap achter te laten.  Eva worstelt met menselijke connectie. Ze is vervreemd van haar ouders en nu haar jongere zus gaat verhuizen, is ze al helemaal eenzaam. Wanneer ze een bericht op social media ziet waarin de herdenking van een lang geleden overleden vriend wordt aangekondigd, brengt dat haar terug naar de zomer waarin ze dertien jaar oud was. Die zomervakantie bracht ze door als derde musketier met twee wat oudere jongens. Ze speelden een raadselspel met plaatselijke meisjes, met een schokkende afloop. Eva besluit terug te keren naar haar geboortedorp om de zomer die haar leven voor altijd veranderde achter zich te laten.

Voor meer info en trailers kijk je op: www.c-cinema.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Willem Barth - 'n Kansje Wagen

Laden...

Laden

Laden…