FLINKE SCHUURBRAND IN ZUNDERT

In een schuur aan de Rucphenseweg in Zundert woedde maandagavond 2 januari een flinke brand. Daarbij sloegen de vlammen uit het dak.

De brand in de schuur achter een woonhuis ontstond 20.20 uur. Vlak na de melding schaalde de brandweer op naar middelbrand. Met vijf wagens en een hoogwerker kwam de brandweer naar de schuurbrand. Om deze te blussen, haalde de brandweer water uit een nabijgelegen sloot. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Na ruim een uur kreeg de brandweer het vuur onder controle. Rond 21.32 uur werd het sein brand meester gegeven. Tientallen brandweerlieden waren de brand aan het nablussen.

Door de brand is het dak van de schuur grotendeels weggeslagen. Vermoedelijk stonden in de schuur onder andere een auto en een camper. Tijdens het nablussen werden verkoolde resten van een auto en een camper met een grijpmachine uit de schuur gehaald. Om de schade te bekijken aan het pand werd Stichting Salvage opgeroepen.

Door de bluswerkzaamheden was de weg ter hoogte van de bebouwde kom, vanaf de rotonde, afgezet. Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Greg Holland - Up To Feelin' Down

Laden...

Laden

Laden…