FOTOEXPOSITIE BENEVISIE ROOSENDAAL

Fotogroep ’t Statiefje verzorgt dit jaar de organisatie van de 38e Benevisie. Dit is een fotowedstrijd voor amateurfotografen uit België (provincie Antwerpen) en Nederland (regio West- Brabant en Zeeland), waarbij elk land een eigen jury heeft die de foto’s van het andere land jureert. Per land en categorie (Kleur – monochroom) worden 10 winnende foto’s gekozen. Gevolgd door een aantal acceptaties.

Alle foto’s bij elkaar resulteren in een expositie van 150 foto’s. Kijk op:
www.fotobond-abw.nl/index.php/wedstrijden/benevisie  voor de Nederlandse uitslag. De Benevisie vindt dit jaar plaats op 18 en 19 november in Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111, 4707ZH te Roosendaal. De officiële opening vindt plaats op zaterdagmiddag 18 november om 13:30 in de theaterzaal.

Aansluitend volgt een interessante lezing, verzorgd door CameraNu, waarna de prijsuitreiking zal volgen. De expositieruimte is gevestigd naast de theaterzaal en is op zaterdag tot 18:00 geopend. Ook op zondag heeft u tussen 11:00 en 17:00 voldoende gelegenheid om de foto’s te bewonderen. Men hoopt u te mogen verwelkomen op deze gratis toegankelijke en bijzondere expositie.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Winnie - Jij Krijgt De Lach Niet Van Mijn Gezicht

Laden...

Laden

Laden…