FREE YOUR MIND FESTIVAL ZERO TOLERANCE DRUGSBEZIT

Op Koningsdag komt Festival Free Your Mind in Bosschenhoofd op Breda International Airport. Er worden zo’n 27.000 bezoekers verwacht. Iedereen is welkom om Koningsdag te komen vieren. Maar zorg ervoor dat het voor iedereen een feestje is, ook voor omwonenden. Dit betekent dat er scherp gecontroleerd wordt op drugsbezit. Bezoekers zijn hier vooraf over geïnformeerd door de organisator.

De politie zorgt buiten het terrein voor veiligheid en openbare orde. Hier kunnen bezoekers die drugs bij zich hebben worden aangehouden en bekeurd. Een deel van Bosschenhoofd wordt 27 april afgesloten voor verkeer. Hiervoor zijn verkeersregelaars ingezet. Bezoekers van het festival kunnen parkeren bij de Rucphenseweg in Rucphen. Het terrein is bereikbaar via de afslagen Zegge en St. Willebrord.

Veel komen per trein of worden door partybussen afgezet. Omwonenden zijn door de organisatie van het festival geïnformeerd, en weten wat zij kunnen verwachten en waar zij terecht kunnen als er overlast is. Vanaf 24 april is er een speciaal telefoonnummer: 06-12386872

De gemeente is tijdens het event aanwezig om toezicht te houden en wordt er gemonitord of het geluid de normen niet overschrijdt.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…