GEMEENTE ROOSENDAAL ZOEKT DIERENVOEDSELBANK

De gemeente Roosendaal is op zoek naar een niet-commerciële organisatie die bereid is om een dierenvoedselbank op te zetten. De gemeente stelt een bedrag van maximaal 10.000 euro per jaar beschikbaar om deze nieuwe voorziening op te zetten. De dierenvoedselbank moet bijdragen aan hetwelzijn van dieren die gehouden worden door minima in de gemeente Roosendaal.

Voor de jaren 2024 t/m 2027 kan subsidie aangevraagd worden door de organisatie die dierenwelzijn binnen de gemeente Roosendaal bevordert. De subsidie is o.a. in te zetten voor huisvesting, transport, dierenvoeding en opslag. Voorwaarde is dat de aanvrager van de subsidie bereid moet zijn een huurovereenkomst aan te gaan voor een ruimte in het Pius X-gebouw, Edisonstraat 55 in Roosendaal.

Zo wil de gemeente stimuleren dat de dierenvoedselbank samen gaat werken met de andere niet-commerciële organisaties die zich al op deze doelgroep richten binnen de Pius X. De nieuwe subsidieregeling staat sinds 1 oktober 2022 open, maar tot nu toe heeft zich nog geen partij gemeld. Kijk voor meer informatie op: www.roosendaal.nl/dierenvoedselbank

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Cats - Sure He's A Cat

Laden...

Laden

Laden…