GESLAAGDE NIEUWJAARSBIJEENKOMST HEEMTUIN RUCPHEN

Zondag 8 januari hield Stichting Vrienden Heemtuin Rucphen een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst in Ut Gebouwke aan de Baanvelden in Rucphen.

Ruim 30 vrijwilligers met eventuele partners genoten ervan om gezellig bij te praten.

Er was ook aandacht voor het afgelopen jaar, waarin zo’n 3.000 bezoekers verwelkomd konden worden. Bestuurslid Kees Verbocht uit Roosendaal liet in zijn welkomstwoord verschillende hoogtepunten de revue passeren. Daarbij was veel aandacht voor de grote inzet van de 35 vrijwilligers uit het hele gebied van Bergen op Zoom tot Breda.

Ook werd stilgestaan bij het heengaan van 3 (oud) vrijwilligers in 2022. Dat waren Rob Bersi uit Klein-Zundert, Johan Vermunt en Piet de Wild,  beiden uit Zegge. Namens het bestuur ging Jan Nuijten uit Hoeven in op de flora en fauna in de tuin en het streven naar uitbreiding van de biodiversiteit naar 500 soorten de komende jaren.

Na een pauze vertoonde vrijwilliger Ad Goorden uit Rucphen films over de heemtuin en natuurgebieden van Ossendrecht tot Chaam. Met zijn beelden én deskundig commentaar kreeg hij zijn gehoor muisstil.

Afgesloten werd met snert en tarwebrood.

Groepsfoto: Ella Nuijten
Overige foto’s: Kees Verbocht en Ad Jansen

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…