GEZAMENLIJK STATEMENT BURGEMEESTERS.

De burgemeesters van het politiedistrict De Markiezaten zijn woensdag 20 januari 2021 bijeengeweest over de nieuwe coronamaatregelen. Zij stellen dat de lokale, regionale en provinciale belangen via het Veiligheidsberaad, aan het kabinet kenbaar zijn gemaakt. Zij spreken daarbij, zoals de hele coronacrisis, hun vertrouwen uit in de experts en het demissionaire kabinet.

(1/3)
Gezamenlijk statement van de burgemeesters.
“Het tijdelijk invoeren van een avondklok is een ingrijpende maatregel die de vrijheid van onze inwoners ernstig inperkt en de nodige impact geeft. Dat realiseren we ons terdege. We gaan ervan uit dat het merendeel van de samenleving inziet dat een avondklok noodzakelijk is en ook respecteert. Nagenoeg iedereen begrijpt dat extra maatregelen, zoals de avondklok.
(2/3)
We ondersteunen van harte de oproep aan mantelzorgers om hun belangrijke zorgtaak te blijven doen. Voor onze jongeren blijven er gelukkig tot 21.00 uur voldoende mogelijkheden om te kunnen sporten. We blijven samen volhouden met de blik gericht op beter tijden. Want die komen eraan.” Binnen het politiedistrict De Markiezaten zien de politie en BOA’s toe op de naleving van de coronamaatregelen. Bron: gemeente Rucphen
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…