GOED BEZOCHTE OPEN ATELIERROUTE ETTEN-LEUR

De Open Atelierroute die afgelopen weekend in Etten-Leur te bezoeken was, kan terugkijken op voldoende aanloop. Meteen op de vrijdag was er overal veel aanloop met minstens 50 mensen die de kunst kwamen bekijken op de 15 locaties. Op de verschillende locaties was mooie kunst uitgestald, en kon je uitleg krijgen over de inspiratie die de kunstenaars krijgen hoe ze tot een bepaald werk komen.

Kunst Anita Voets

Zo werkt Anita Voets vanuit haar verbeelding naar ieders individuele reis om zo een unieke vorm te krijgen. Het ongepolijste niet-af zijn is voor haar een uiting van de zoektocht van de mens naar herinnering.

Paperkunst Ineke Hello

Ineke Hello verwerkt haar inspiratie in papier met grote pop- en dier figuren. Marlene van Alphen maakt kleurrijke schilderijen, maar ook andere technieken worden door haar gebruikt.

schilderkunst Marlene v Alphen

diverse kunst Marlene v Alphen

Keramiek sculpturen Thea Kanters

Thea Kanters maakt keramiek sculpturen, waarvan er verschillende stonden opgesteld in een zonnige tuin. Van Maryam Bashari Rad waren mooie schilderstukken te zien. Er was ook een tafel met leerbewerking van Jeanine Reijnders. Tassen en andere accessoires waren te bewonderen.
Wat een talent is er op zo’n atelierroute te zien.

tassen en acc. Jeanine Reijnders                        schilderwerken Maryam Bashari Rad

foto’s: Ria de Schutter

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…