GRONDSTOFFEN DRUGSPRODUCTIE IN BESLAG ROOSENDAAL

De politie nam zaterdagavond 4 februari maar liefst 975 kilo BMK in beslag in een loods aan het Zeggeveld op industrieterrein Majoppeveld-Noord. BMK is een grondstof die gebruikt wordt bij de productie van amfetamine (speed).
Agenten reden die avond rond 21.15 uur in een politieauto een rondje over het industrieterrein. Bij een van de loodsen brandde de verlichting en stond een roldeur open.

Voor de opening van het pand stond een vrachtwagen met een oplegger. Toen een man bij de roldeur de politie zag, werd de roldeur snel naar beneden gedaan. Omdat duidelijk werd dat deze man zich betrapt voelde, reden de agenten de politiewagen onder het luik zodat hij niet dicht kon. Vrijwel direct daarna renden er uit het pand ongeveer vijf personen weg en verdwenen verderop uit het zicht.

In het pand werden honderden kilo’s aan BMK aangetroffen. Deze grondstof voor het produceren van harddrugs is in beslag genomen. Hiernaast troffen de agenten rollen met een exclusieve stof aan. Deze wordt gebruikt voor het bekleden van meubels en zijn eerder samen met een oplegger gestolen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De recherche doet verder onderzoek.

Bron: Politie.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…