HARDLOOPCURSUS MET ROAD RUNNERS RUCPHEN

Twee keer per jaar start Road Runners Rucphen een hardloopcursus. Deze cursus is voor beginners en mensen die al eens gelopen hebben maar het steeds maar niet vast kunnen houden en is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen is welkom. Het aanbod bestaat uit 24 lessen die op dinsdag- en donderdagavond plaatsvinden. Men start op 26 maart in gemeenschapshuis Agora in Rucphen.

De groep gaat op pad met ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat je veilig de weg op kunt. Het doel van de opstartgroep is dat je na afloop van deze cursus 30 minuten aan elkaar kunt hardlopen. Geen zorgen dat je niet snel genoeg bent, iedereen loopt zijn eigen tempo. Dat houd je het langste vol. Er wordt ook energie gestoken in het sociale samenzijn.

Zowel onderweg, als in Agora waar ze eens per week na de training, een bakje thee of koffiedrinken. Als de cursus is afgelopen is er een doorstroommogelijkheid naar één van de reguliere groepen. Met de meeste leden heb je dan al kennis gemaakt. Wat voor jou? Kom dan om 19:30 uur naar de voorlichtingsavond op 21 maart in Agora te Rucphen. Aanmelden kan via: aschwin@herrmansch.nl Binnenlopen mag ook.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…