HARMONIE NEO UIT RUCPHEN WIL OPSTAPORKEST STARTEN

Harmonie NEO uit Rucphen wil muzikanten die gestopt zijn, de mogelijkheid bieden opnieuw te starten met het maken van muziek. Iedereen die met de gedachte loopt nog eens opnieuw muziek te gaan maken, is dit dé kans om met dit project een opstap te maken. De deelnemers gebruiken een instrument van de vereniging of een eigen instrument, en gaan eerst een tijdje samenspelen in  opleidingsorkest(en).

Ben je zelf niet in het bezit van een instrument dan kijkt men bij NEO of jouw instrument beschikbaar is en kun je het instrument (tijdelijk) lenen. Je ontvangt het instrument op de eerste repetitie. Bij voldoende deelnemers gaat in april 2024 deze groep van start. Het project loopt ongeveer 3 maanden. Er zijn kosten voor deelname aan dit project.

Stuur een e-mail naar: info@harmonieneo.nl  Vermeld daarin je naam, leeftijd, het instrument van jouw voorkeur en of je zelf een instrument hebt, of er een wilt lenen. Je kunt je inschrijven tot 15 februari 2024. Harmonie NEO wil mensen uit Rucphen en omgeving enthousiast maken voor muziek. Daarom proberen ze zichtbaar te zijn binnen de samenleving.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Donna Summer - Love's Unkind

Laden...

Laden

Laden…