HERFSTVAKANTIE ACTIVITEITEN IN DE PANNENHOEF

Donderdag 19 oktober is er in de Pannenhoef van 11.00 uur tot 16.00 uur voor alle basisschoolkinderen die van buiten zijn houden van alles te doen. Er kan geknutseld worden met natuurmaterialen, kunnen er hutten gebouwd worden in Woody’s Avonturenbos, broodjes gebakken aan een stok en uilenballen uitgeplozen. Daarnaast kan iedereen meedoen aan Woody’s 1,5 km. lange speurwandeling.

Er worden een paar bezoekjes gedaan aan schaapjes begeleid door een gids. Verder mag je vrij spelen in Woody’s Avonturenbos en op ontdekking gaan met de App Vossenstreken natuurlijk ook.Om mee te kunnen doen aan de Herfstactiviteitendag is aanmelding verplicht via: brabantslandschap.nl/kinderactiviteiten-bij-de-zwarte-schuur

Vol = Vol. Begeleiding mag zonder aparte aanmelding meekomen.

De Zwarte Schuur is te vinden op het adres Pannenhoef 4 in Rijsbergen en goed bereikbaar met de fiets. (Vlakbij fietsknooppunt 86) Met de auto? Parkeer dan op één van de vier parkeerplaatsen: het Vaartven (Pannenhoefsebaan, Rijsbergen), de Bak (Ettensebaan, Zundert), de Lokkerberg (Oosteindseweg, Rijsbergen) of de Ganger (Panhoefweg, Zundert).

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel1

Laden...

Laden

Laden…