HOGE VERWACHTINGEN VOOR LIONS ASPERGEFESTIVAL

Lionsclub Etten-Leur ‘De Vryeheydt Etten’ organiseert op 25 mei voor de vijfde keer haar jaarlijkse Aspergefestival op de locatie van restaurant ‘Le Jardin’ in Rucphen. De Lions verwachten meer dan 300 deelnemers, die kunnen genieten van onderlinge gezelligheid met vrienden en vele andere contacten uit Etten-Leur en omgeving. De opbrengst van dit jaar wordt gebruikt voor drie goede doelen.

De aanschaf van een buitensporttoestel voor de bewoners van Stichting SOVAK in Etten-Leur, een activiteit met dagactiviteitencentrum Liesbos (Amarant) in Etten-Leur én een gift aan Stichting Yellow Roses Foundation. Deze organisatie organiseert voor vrouwen met kanker of een levensbedreigende ziekte jaarlijks een Beauty verwen- en ontspanningsdag.

De deelnemers aan het Aspergefestival, die kunnen in de tuin van Le Jardin een uitstekend verzorgde avond verwachten met een gevarieerd Aspergemenu met bijpassende wijnen en passende achtergrondmuziek. De avond begin om 17.30 uur. U kunt nog kaarten bestellen via: aspergefestival@lcdevryeheydt.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Wolter Kroes - We gaan nog even door

Laden...

Laden

Laden…