ICT STAGEMARKT VOOR STUDENTEN EN BEDRIJVEN

De vraag naar afgestudeerde ICT’ers neemt nog altijd toe. Gelukkig is ook het aantal jongeren dat een toekomst in de ICT-sector zoekt aanzienlijk. Om werkgevers en studenten makkelijker met elkaar in contact te laten komen organiseert Curio een ICT- stagemarkt. Op woensdag 25 oktober kunnen bedrijven zich presenteren op deze markt in Etten-Leur.

In de ochtend vindt er kennisuitwisseling plaats over stagemogelijkheden, begeleiding, portfolio en wensen. Na de middag zijn alle ICT-studenten van de Curio-opleidingen uit Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom aanwezig voor het maken van een match. Belangrijk want het zoeken naar een baan begint vaak op de plaats waar mbo-studenten stage hebben gelopen. Deelnemen kan in de ochtend en/of de middag.

De stagemarkt start met een bedrijvenbijeenkomst. In de middag kunnen studenten en werkgevers matches maken met de ICT’ers van de toekomst. Deelname is voor bedrijven en studenten kosteloos. Bedrijven kunnen deelnemen aan beide sessies. Aanmelden kan via:
www.curio.nl/activiteiten/ict-stagemarkt-aanmeldformulier

Een vraag stellen kan via: stagemarkt.ict@curio.nl

foto: curio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel2

Laden...

Laden

Laden…