INFORMATIEAVONDEN SDW WEEK V/D PLEEGZORG

Van 1 t/m 8 november is het de landelijke Week van de Pleegzorg. SDW deelt in die week ervaringsverhalen van pleegouders via social media en organiseert op 6 en 13 november informatieavonden over pleegouder worden. SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en Zeeland.

SDW heeft verschillende kinderen op de wachtlijst staan voor wie een geschikt pleeggezin wordt gezocht. Iedereen die interesse heeft pleegouder te worden kan vrijblijvend naar een informatieavond komen. SDW gaat in op de verschillende vormen en mogelijkheden van pleegzorg, vertelt over de ondersteuning die pleegouders van SDW kunnen verwachten en laat een pleegouder uit eigen ervaring vertellen.

Er is voldoende tijd om vragen te stellen. De informatieavond op 6 november is in het SDW kantoor de Douanier, Kade 3a, Roosendaal. 13 november is de bijeenkomst in het SDW kantoor in het Geminigebouw, Jacob Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Beide avonden starten om 20.00 uur en duren ca. anderhalf uur. Aanmelden is gewenst via mail: pleegzorg@sdwzorg.nl

Meer info: www.samenwerkenbijsdw.nl/pleegzorg

Pleegzorg foto: SDW

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

woensdag 24 juli 2024

Last on air:

Now on air:

Commercial with Rijsberge Vliegerdagen 2024

Next on air:
10:58 Commercial with TCR Kunstgras 2023 12 24 (00:37)
10:59 Radio Rucphen with Tijdsein Radio Rucphen 2023 (00:05)
11:02 J-Jingle with Uuropener goedemorgen altijd nieuws altijd muziek (00:12)

Laden...

Laden

Laden…