INFORMATIEPUNT DIGITALE OVERHEID IN RUCPHEN

Maandag 14 november vond de feestelijke opening van het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek van Rucphen plaats. Bij de opening waren medewerkers van de Bibliotheek West-Brabant, verschillende welzijnsorganisaties en wethouder René Lazeroms van de gemeente Rucphen aanwezig.

Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) is een plek in de bibliotheek waar iedereen (lid of geen lid) gratis en zonder afspraak terecht kan met vragen over de digitale overheid. De bibliotheekmedewerkers denken met de bezoeker mee en geven informatie. Ook kunnen de bibliotheekmedewerkers een afspraak voor de bezoeker maken met een partnerorganisatie die hem of haar verder helpt.

De Bibliotheek West-Brabant heeft op dit moment een IDO in de bibliotheek van Bergen op Zoom, Hoogerheide, Oudenbosch, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en binnenkort opent een achtste IDO in de bibliotheek van Zevenbergen.

Het IDO is bereikbaar tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Ook kan iemand zijn of haar vraag telefonisch stellen door te bellen naar 0165 – 55 20 80 (ma t/m vrij, 09:00 – 21:00 uur).

Meer informatie vindt u op www.bibliotheekwb.nl/ido

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…