INTEGRALE CONTROLE OP CAMPING DE WITTE PLAS

Dinsdag 10 oktober vond er een gezamenlijke controle plaats bij camping de Witte Plas. De aanwezige overheidspartners voerden controles uit op het gebied van permanente bewoning en inde openstaande boetes. Hiervoor vond ook er een verkeerscontrole plaatse, waarbij in- en uitgaande voertuigen zijn gecontroleerd. UWV was aanwezig om eventueel assistentie te verlenen op specifieke UWV- vraagstukken.

De overheidspartners werkten samen om op de camping een zo prettig mogelijke leefomgeving te bieden. Zij werden hierin gesteund in de aanpak van ondermijning door Belastingdienst, politie en UWV. De gemeente voerde een controle uit op permanente bewoning en bezocht bewoners die volgens de Gemeentelijke basisregistratie personen (GBA) op het adres van de camping staan ingeschreven.

De handhavers constateerden dat er regelmatig sprake is van niet-recreatief verblijf op de camping. Tijdens de verkeerscontrole zijn circa 150 voertuigen van bewoners/bezoekers gecontroleerd. Hierbij zijn openstaande boetes bij de Belastingdienst geïnd. In totaal is op 8 auto’s beslag gelegd, waarvan er ook 3 zijn afgevoerd.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel2

Laden...

Laden

Laden…