INTERESSANTE GASTEN BIJ DE ‘SENIOREN EXPRESS’

De uitzending van “De Senioren Express” van donderdag 12 januari zat boordevol interessante onderwerpen en gasten. Allereerst kwam Marie Augustijn de studio binnenlopen om te vertellen over de mantelzorg en wat er zoal bij komt kijken. Ook de activiteiten voor mantelzorgers kwamen aan bod. Tuintips waren er niet, want Ad zit nog in de lappenmand, maar Jo had volop nieuwtjes voor senioren in de agenda.

Na de klok van 10 uur was het tijd voor de dialectenquiz waar heel goed op werd gereageerd. Daarna waren Marianne en Jan Rommers aan de beurt, die kwamen vertellen over de optredens die ze doen voor hun doelgroep; mensen van boven de 50. Marianne die zingt en Jan is haar geluidsman, steun en toeverlaat. Als klap op de vuurpijl zong Marianne spontaan mee in de studio met het liedje “Help me make it through the night”.

Tot slot van het vrolijke interview riep het stel op om vooral ook een buurman en/of buurvrouw mee te nemen naar een van hun optredens, zodat die er ook eens een keertje uit zijn.

Foto: Leo Valentijn

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…