INVENTARIS VAN GEMEENTE ZUNDERT NAAR DE VEILING.

De gemeente Zundert brengt een deel van haar inventaris onder de hamer. Het gaat om schilderijen, meubels, boeken en ander objecten waaraan de gemeente geen passende plek kan bieden. Tussen 23 oktober en 2 november kunnen inwoners en geïnteresseerden een bod doen op de stukken. De veiling is online. Op maandag 2 november is er een kijkdag op de Bredaseweg 2 in Zundert.

(1/3)
Onder de stukken bevinden zich een Engels mahoniehouten bureau, een Gelderse kussenkast, een Louis de 16e mahonie kabinet. Ook enkele stoelen van de oude raadsopstellingen van Rijsbergen en Zundert worden geveild. Het grootste deel van de veiling bestaat uit meubels schilderijen, boeken en andere voorwerpen.
Inwoners en andere geïnteresseerden kunnen tussen 23 oktober en 2 november hun bod uitbrengen op het veilingplatform. (2/3)
www.onlineveilingmeester.nl. Bieden is gemakkelijk. Je maakt binnen enkele minuten kosteloos een account aan, plaats een bod en ontvangt een bericht wanneer er een hoger bod is geplaatst. Voor deze veiling organiseren wij een kijkmoment op afspraak. Aanmelden kan via e-mail bij j.netten@zundert of telefonisch 076-596 56 00 v├│├│r maandag 26 oktober. Het is aan te bevelen naar de kijkdag te gaan om te zien wat u koopt.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…