JACQUELINE DIELEMAN NIEUWE BESTUURSSECRETARIS SDW

Op 1 februari 2023 start Jacqueline Dieleman als nieuwe bestuurssecretaris bij SDW. Zij neemt hierbij de werkzaamheden over van Tonja Nortier die elders een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Jacqueline is geen onbekende binnen de organisatie. Zij heeft binnen SDW al diverse functies vervuld, zowel in het primaire proces als binnen de ondersteunende diensten.

Ze vervulde de rol van transitiemanager, bedrijfskundig analist en functionaris gegevensbescherming. Op basis van haar expertise profiel is er het vertrouwen dat zij als bestuurssecretaris en MT-lid een goede invulling gaat geven aan de opdrachten die er liggen. De twee commissies die de gesprekken hebben gevoerd, gaven een unaniem positief advies evenals de voorzitter van de Raad van Toezicht.

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen, de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: startpunt@sdwzorg.nl
of telefoon 088-259 3010.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…