JAN WIJNEN GESTOPT ALS BESTUURSLID DORPSWERK

Op de bestuursvergadering van 19 april nam Dorpswerk Sprundel afscheid van bestuurslid Jan Wijnen. Normaal gebeurt dat op de jaarvergadering, maar op 16 juni is Jan op vakantie. Jan, die in mei 80 jaar wordt, kwam nadat hij met pensioen ging op 16 november 2006  vanuit het Zorgnetwerk in het bestuur.

Met zijn kennis en ervaring heeft hij als bestuurslid veel bijgedragen aan het sociaal-cultureel werk in Sprundel, vooral ouderenwerk en zorg. Jan was een echte verbinder, leidde vergaderingen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelde. Voor Jan in 1979 beleidsmedewerker welzijn in Oosterhout werd, was hij vanaf 1972 als beroepskracht projectleider bij SKW Sprundel (nu Dorpswerk Sprundel).

Hij wist de vrijwilligers en professionals te enthousiasmeren. Onder meer legde hij de basis voor de peuterspeelzalen in de gemeente en was hij een motor achter het vormings- en ontwikkelingswerk. Jan was enkele jaren voorzitter van de PB-stichting en vele jaren voorzitter van de gemeentelijke Wmo-raad, later Raad Sociaal Domein.

Jan Wijnen en Adrie van Ginneken

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Gerrit Vos - Jij Krijgt Mijn Tranen Niet Cadeau

Laden...

Laden

Laden…