JARIGE TENNISVERENIGING RICO VERANDERT VAN NAAM

Zaterdag 8 juni vierde Tennisvereniging Rico jaar zijn 40-jarig bestaan. Vijf jaar geleden werd de eerste padelbaan aangelegd, nu worden twee padelbanen zo druk gebruikt dat men, nog twee banen erbij wil. Dat naast de 4 tennisbanen. Bij het robijnen feest werd daarom de naam van de club veranderd in T.P.V. Rico (Tennis- en Padel Vereniging Rico).

Toen Rico in 2017 het terrein aan de Noorderstraat in Sprundel moest verlaten zag het er naar uit dat de vereniging opgeheven zou worden. Mede door geweldige inzet van een aantal leden heeft Rico nu een schitterende accommodatie aan de Sportpromenade in Rucphen. Inmiddels telt de club 355 leden, waarvan 50 jeugdleden. Dankzij 35 vrijwilligers en 65 sponsors draait de vereniging voortreffelijk.

‘’We willen een vereniging blijven waar iedereen zich thuis voelt en sportief bezig kan zijn’’, zei interim-voorzitter Norbert Mateijsen. Het feest begon zaterdag met tennis, en spel voor de jeugd. Talentvolle jeugdspelers Bart Nouws en Jesse den Hartog gaven een demonstratie. Later op de middag en ’s avonds was het feest voor de senioren met tennis, een barbecue, een dj, een band en een pub-quiz.

foto: Toon vd Sanden

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:

Now on air:

with

Next on air:
16:49 Vrolijke Vagebonden with Sophietje (03:13)
16:52 Sven Versteeg with Kroegoloog (02:37)
16:55 Junior Anzola with Duchi Duchi (03:54)

Laden...

Laden

Laden…