JONGEN BETRAPT MET ALARMPISTOOL EN 2 KAPMESSEN.

De politie heeft woensdagmiddag bij een jongen thuis een op echt gelijkend alarmpistool en twee kapmessen in beslag genomen.
Rond 16.30 uur kreeg de politie een melding dat een jongen aan een aantal jongeren een pistool had laten zien. Omdat een vuurwapen heel gevaarlijk kan zijn, namen agenten gelijk voorzorgsmaatregelen. Zo trokken zij extra beschermende veiligheidsvesten aan en reden met zwaailicht en sirene richting Standdaarbuiten. (1/3)
Op de Sportstraat spraken ze met enkele getuigen. Plotseling kwam de betreffende jongen aangelopen. Agenten sommeerden hem dat hij zijn handen in zijn nek moest doen. Hij werd gefouilleerd, maar er werd geen wapen gevonden.
De agenten reden daarna naar het huis van de jongen in Standdaarbuiten. Vervolgens werd een onderzoek in de woning ingesteld.

(2/3)
De agenten vonden een alarmpistool met knalpatronen en een geluidsdemper. Ook werden twee grote kapmessen gevonden. Deze spullen werden in beslag genomen. Tegen de 17-jarige jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…