KANDIDATEN GEZOCHT VOOR BRABANT BOKAAL 2024

Ken jij iemand die zich al jaren vrijwillig inzet voor de cultuur of natuur in Noord-Brabant? Laat dit het Cultuurfonds weten. Vrijwilligers die zich gedurende langere tijd hebben ingezet voor de Brabantse cultuur of natuur komen in aanmerking voor de Brabant Bokaal. Deze onderscheiding van het Cultuurfonds Noord-Brabant wordt sinds 2008 jaarlijks uitgereikt aan maximaal drie personen.

Tijdens een feestelijke uitreiking worden de vrijwilligers geëerd met een Brabant Bokaal, draaginsigne en filmportret. De bokalen worden op 14 oktober uitgereikt door Ina Adema, commissaris van de Koning en tevens voorzitter van het Cultuurfonds Noord-Brabant. Ken je bijvoorbeeld iemand die het regionale muziekklimaat al jarenlang een boost geeft?

Of die zich enorm inzet voor het natuurbehoud in jouw regio, Of een vrijwilliger, die de drijvende kracht is achter het lokale museum? Laat het ons weten! Iedereen kan kandidaten voor de Brabant Bokaal voordragen via: www.cultuurfonds.nl/brabantbokalen  Doe dit vóór 20 mei 2024.

Foto: Ilse Wolf

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…