KAPSTERS HEIKE EN WILLY NEMEN AFSCHEID VAN BRAVIS

Vandaag 14 april is het precies 40 jaar geleden dat Heike Kleinfeld haar eerste klant knipte in kapsalon Franciscus, de kapsalon van het toenmalige Franciscus ziekenhuis in Roosendaal. Om de groeiende klantenkring op te kunnen vangen kreeg Heike versterking van Willy Wevers. Zij werkt sinds 1990 in de kapsalon. “In de kapsalon praten we niet over ziek zijn, daar hebben we geen verstand van”.

“Wij hebben verstand van haren en doen er alles aan om mensen blij te maken met een mooi kapsel én persoonlijke aandacht dat is onze kracht,” vertelt Heike. “Wanneer patiënten te ziek zijn om naar ons te komen, komen wij naar de afdeling toe. Zolang we iemand maar even een goed of positief gevoel konden geven”. Op de manier waarop Heike en Willy de kapsalon gerund hebben, nemen ze ook afscheid.

Geen grote receptie, maar iedereen is welkom de kapsalon binnen te lopen voor een laatste groet, een gezellig praatje of het ophalen van herinneringen. Op vrijdagen staan Heike en Willy samen en in de laatste week iedere dag. Vrijdag 28 april is hun laatste werkdag. “Wij willen Heike en Willy bedanken voor hun jarenlange trouwe inzet en wensen hen alle geluk toe” vertelt bestuurder Bianka Mennema.

Heike Kleinfeld + Willy Wevers foto: Bravis

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…