Kees de Jong koninklijk onderscheiden

Met trots kunnen we iedereen vertellen dat onze gewaardeerde collega Kees de Jong vandaag benoemd is tot lid in de orde van Oranje-Nassau.

Het bericht over de benoeming is gepubliceerd op de website van de gemeente Rucphen. Je vindt er ook >>> informatie over de vier andere gedecoreerden.

De benoeming van Kees werd als volgt gemotiveerd:

Kees de Jong woont in Etten-Leur, maar het zwaartepunt van zijn verdiensten ligt bij Radio Rucphen. Daarom reikte burgemeester Marjolein van der Meer Mohr de onderscheiding uit in de studio van de lokale radio-omroep.

Meneer De Jong is sinds jaren een van de drijvende krachten achter de lokale omroep Radio Rucphen. Naast het verzorgen van een eigen radioprogramma, vervulde hij ook de functie van programmaleider.

Verder is hij altijd aanwezig bij live-uitzendingen, zoals de vergaderingen van de gemeenteraad, braderieën, de sleuteluitreiking aan de carnavalsprinsen e.d. De heer De Jong is ook altijd bereid tot het verrichten van allerlei hand en spandiensten voor de radio-organisatie.

In het verleden heeft hij zich o.a. ingezet als mecanicien en als sportmasseur bij een amateur wielerclub. Ook heeft hij skireizen georganiseerd voor Skiclub Liesbosch.


Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…