KERSTCIRCUS ETTEN-LEUR VERWACHT 100.000e BEZOEKER

Het Kerstcircus is van 23 december t/m 7 januari te bezoeken op het Brabantpark in Etten-Leur. Dat gebeurt voor de 8e keer. “De belangstelling groeit ieder jaar”, zegt directeur Kevin van Geet. Van Geet legde uit waarom dit jaar voor het thema ‘100 % Live’ is gekozen: “Iedereen bekijkt tegenwoordig alles alleen nog op schermpjes. Een circus is echter écht en oprecht”.

“Je ziet de zweetdruppels bij de artiesten, vooral bij spannende acts.” Tijdens deze uiteenzetting door Van Geet donderdagmorgen 12 oktober in het Trivium over het komende circus vertelde trouwe bezoeker Johan Vlemmix dat als je eenmaal besmet bent met het circusvirus, je dit nooit meer kwijtraakt.

“Ik ben al vanaf mijn vijfde verslaafd. Je wil altijd die persoon in de piste zelf zijn.” Vlemmix mocht namens het circus aankondigen dat dit jaar de 100.000ste bezoeker verwacht wordt. “Die wordt met alle egards ontvangen en krijgt levenslang een vrijkaart.” Ieder jaar worden met de grootste zorg originele acts op internationaal niveau door nieuwe artiesten bijeen gebracht.

Meer info via: kerstcircus-ettenleur.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel2

Laden...

Laden

Laden…