KINDERCORSO ZUNDERT ZONDAG 17 SEPTEMBER

Op zondag 17 september trekt het Zundertse Kindercorso weer door de straten. Men gaat er samen met alle deelnemers een mooi Kindercorso van maken. De entree is gratis. 13.30 uur. Vertrek optocht vanaf het CLTV-terrein aan de Molenstraat. Langs het parcours zullen op diverse plaatsen omroepers de langstrekkende stoet presenteren. De omroeppunten bevinden zich bij Café de Kèrel, Café Den Bels, in de Burgemeester Manderslaan, bij de Willaert, op de Markt en bij Café de Ossekop. Na de optocht is er volop vertier voor de deelnemers met de kinderdisco en diverse kermisattracties. Om 16:30 uur vindt hier ook de prijsuitreiking plaats.

Op zaterdag 16 september kunnen alle deelnemers tussen 10:00 uur en 14:00 uur hun startnummer komen ophalen in het Corso Centrum. De startnummers zijn al terug te vinden op website: www.kindercorsozundert.nl

Het aanschaffen van een Kindercorso heraldiekvlag of Kindercorso T-shirt is mogelijk tijdens het afhalen van de startnummers, of bij de muntverkoop op het CLTV-terrein tijdens het evenement.

14.00 uur De bloemenstoet passeert de tribune op de Markt.
15.00 uur Disco Van Gorp en Kermis.
16.30 uur Start prijsuitreiking door Jos Jochems, voorzitter Stichting Bloemencorso Zundert en Daantje Dahlia op het CLTV-terrein.
17.30 uur Vervolg Disco Van Gorp.
19.00 uur Sluiting van de bar.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…