KLEINE JANTJE BETON LOTERIJ GESTART

Drie op de tien kinderen spelen bijna niet buiten. Terwijl buitenspelen heel belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom verkopen ruim 220 scholen lootjes voor De Kleine Jantje Beton Loterij, om meer kinderen te laten buitenspelen. Van 14 t/m 28 september komen leerlingen langs de deur om lootjes te verkopen via een machtigingsformulier en online met de Tikkie jij bent ‘m! actie.

50% van de loterij opbrengst is voor de scholen. Zij kunnen dit besteden aan het vergroenen van het schoolplein, speelmaterialen of buitenlessen. De overige 50% gaat naar de projecten en activiteiten van Jantje Beton.
Een lootje kopen is heel eenvoudig via een leerling in de buurt, de QR code of via: www.jantjebeton.nl/lootje. Je selecteert online een school, vult de gegevens in, kiest het aantal lootjes en betaalt via Tikkie. Je tikt daarna de actie heel gemakkelijk door van Groningen tot Maastricht via WhatsApp. 

Via een machtiging tot en met 28 september of online tot 31 oktober.
Van ieder verkocht lot gaat er € 1,50 naar de school en € 1,50 naar Jantje Beton.
Meer info: www.jantjebeton.nl/loterij 

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen inzet voor meer buitenspelen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen extra aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen in Nederland dagelijks kunnen buitenspelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het fijnste is wat er is. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN! 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Lustige Lud - Bier, Schnapps und Apfelkorn

Laden...

Laden

Laden…