KNALGELE BAKFIETS ALS TOERISTISCH INFORMATIEPUNT

Wat begon als tijdelijk, bevalt zo goed dat het niet meer weg te denken is op de Markt in Oudenbosch. De knalgele bakfiets van toeristenorganisatie Visit Halderberge. Bezoekers van de gemeente kunnen terecht bij de knalgele fiets om informatie te krijgen over alle mogelijke activiteiten in en rondom Halderberge. Het toerismepunt van Visit Halderberge zat eerst bij het station in Oudenbosch.

Dit was toch iets te ver weg voor de toeristen. De meeste bezoekers zijn namelijk vooral te vinden rondom de Basiliek. Een aantal vrijwilligers ging aan de slag met het ombouwen van een bakfiets. Men dacht dat het een prima tijdelijke oplossing zou zijn. De bakfiets kwam als mobiel informatiepunt op het plein bij de Basiliek te staan. Toeristen kunnen daar niet omheen door de knalgele kleur.

Dat bevalt zó goed dat is besloten de fiets daar te laten staan. De vrijwilligers van Visit Halderberge zijn zelfs zo enthousiast geworden, dat ze nog een bakfiets gaan opknappen.

Een waar wél op gefietst kan worden. Met een werkende fiets kan men door alle kernen van de gemeente fietsen, of bijvoorbeeld langsgaan bij evenementen. Er is dan een echt mobiel informatiepunt.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Anthony - De Leugenaar

Laden...

Laden

Laden…