KONINGSDAG TOERNOOI DE KETSERS RUCPHEN.

De Ketsers ketsen op Koningsdag.

Het Koningsdag-toernooi van Jeu de Boules Club de Ketsers is eindelijk weer terug op de agenda. Op 27 april zal er weer een eigen club-toernooi plaatsvinden op de banen aan de Markt te Rucphen. De wedstrijden zijn altijd bijzonder door de enorm gezellige oranjesfeer en het sportieve samenzijn. De leden van de Ketsers spelen samen met een ‘niet’ lid, een wedstrijdschema dat vanaf 10 uur de hele dag doorloopt. Dit alles, tot we er aan toe zijn om een gezellige afsluiting te hebben in Agora of het terras bij een van de horecagelegenheden. Er zijn een twintigtal koppels die zich hebben opgegeven. Uiteraard hopen we op een stralend mooie dag.

In mei gaan we weer van start met ons zomertoernooi van de leden onderling. Er zijn weer wedstrijden Tete-a-Tete en Doubletten. De indeling van de teams geschied weer door loting waarin, zoals in andere jaren, weer verschillende pools ontstaan, met een halve, en een finale als sluitstuk.

We maken er iets moois van en het is ook de moeite waard om gezellig langs te komen.

Velen zijn al bekend met de banen aan de Markt en er zijn altijd wel mensen die komen kijken, of gezellig een praatje komen maken. Het is een groot sociaal gebeuren!

Tot ziens bij de Ketsers !!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frank Galan - Hij Was De Grootste Casanova

Laden...

Laden

Laden…