Kruidenochtenden en kruidenwandeling

Kruidenkransjes in de Rucphense heemtuin
In de Heemtuin Rucphen wordt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geneeskrachtige werking van kruiden een tweetal kruidenkransjes georganiseerd.
Tijdens zo’n kruidenkransje maakt u kennis met de verschillende manieren waarop kruiden worden toegepast en krijgt u ook gelegenheid een en ander uit te proberen.

Wanneer?
De kruidenkransjes vinden plaats op zondag 26 mei, van 10.00 uur tot 12.30 uur en op woensdag 19 juni van 09.30 tot 12.00 uur.

Kruidenwandeling onder begeleiding van gids
Daarnaast wordt op zondag 16 juni in de Heemtuin een kruidenwandeling georganiseerd. Onder leiding van een gids maakt u kennis met vele planten, waarvan vele voor medische doeleinden gebruikt werden en nog steeds worden. De wandeling is van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Meer weten?
Voor meer informatie en aanmelding kunt u een mailtje sturen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl

Contactgegevens
Adres van de Heemtuin: Baanvelden 12, 4715 RH Rucphen. U vindt ons ook op facebook >>> facebook/com/heemtuinrucphen.nl

Openingstijden
De Heemtuin is in deze lenteperiode meestal open op maandag, dinsdag, woensdag. donderdag en vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.
De Rucphense Heemtuin dus ook weer op woensdagen open. Bij twijfel of wij op een bepaalde dag en tijd open zijn adviseren wij bezoekers – zeker die van ver moeten komen – vooraf te bellen of te mailen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl   De komende tijd is Heemtuin Rucphen ook nog op de zondagen 5, 12 en 19 mei geopend van 13.00 – 16.00 uur.

Groepen en rondleidingen
Daarnaast zijn ook vooraf aangekondigde bezoeken en rondleidingen van groepen mogelijk, in principe zeven dagen per week.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…