KUNST EN MEER OP DE SANTSPUY IN ETTEN-LEUR

Wijn- en aspergeboerderij De Santspuy voegt met ‘Kunst en Meer’ een nieuw evenement toe aan de activiteitenkalender van Etten-Leur.

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 mei is er op De Santspuy een beeldenroute en een creaplein. Bezoekers kunnen tijdens een wandeling door de natuur rond De Santspuy beelden bekijken van 21 kunstenaars uit België en Nederland.

Langs de wijngaard wordt een creaplein gemaakt waar bezoekers kennismaken met ambachtelijke kunst zoals sieraden maken, leerbewerking, vilten, kantklossen, schilderen en raku stoken (keramiek bakken).

Men kan meedoen aan een interactieve kunstinstallatie die gebaseerd is op painting by numbers. Er wordt koffie, aspergesoep en wijn geserveerd bij optredens van dichters, performers en diverse musici.

In de schuur van De Santspuy wordt een winkel ingericht waar brocante en streekproducten zijn. De kunst driedaagse is onderdeel van de campagne ‘Etten-Leur viert de lente’ en geldt als aftrap van het toeristisch-recreatief seizoen. Wethouder René van Wijmeren geeft het startschot op 5 mei met een draai aan de pottenbakkersdraaitafel.

foto’s: Ria de Schutter

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…