KUNST ONTMOET WEDEROM KUNST ETTEN-LEUR

                                                                                                                                                                              Voor de tweede keer laten kunstenaars met een beperking hun talenten ook buiten hun woonvoorziening of dagbesteding zien. Want we vinden het toch allemaal fijn om waardering en erkenning te krijgen? Een heuse expositie van verschillende kunstwerken zoals schilderijen, foto’s en keramiek is te bewonderen. Ook kunstenaars uit Etten-Leur e.o. exposeren deze middag hun kunstwerken. Al met al de moeite waard om een bezoekje te brengen deze middag.

Zondagmiddag tussen 13.00- en 16.00 uur is iedereen van harte welkom.
De kunstenaars staan in een partytent, zodat deze expositie niet afhankelijk is van het weer. Tijdens deze middag zorgt accordeonist Ad Rombouts uit Etten-Leur voor muzikale gezelligheid.

De toegang is gratis.                                                                                                                                             

De Achtertuin is gevestigd achter het woonhuis aan de Hilsebaan 108 te Etten-Leur en is te bereiken via het rijpad naast de woning. Parkeergelegenheid is aanwezig. De tuin is rolstoel en rollator toegankelijk. Deze middag valt samen met de open atelierroute, welke op vrijdag 16 september t/m zondag 18 september plaatsvindt. Dus schroom niet en kom ook naar De Achtertuin, de kunstenaars laten graag hun kunstwerken zien!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Dennis Jones - Nooit geef ik het op

Laden...

Laden

Laden…