LEGENDEJAGERS VERTELLEN IN HEEMTUIN

Een unieke samenkomst van verhalen van Koning Arthur en Keltische muziek. De verhalen worden verteld door verhalenvertellers van Stichting Legendejagers en zijn doorweven van muziek, gespeeld door de Keltische folkband Cool McFinn.

Op 14 april a.s. om 20:00 uur brengen ze een voorstelling in het teken van Koning Arthur. Bij mooi weer zal dit buiten plaatsvinden. Bij minder goed weer binnen.

Bekende verhalen zoals ‘het zwaard in de steen’, ‘de queeste van heilige graal’ maar ook verhalen zoals ‘Les belles dames sans merci’ zullen de revue passeren. Verhalen worden afgewisseld met de fleurige Keltische liederen.

De muzikanten van Cool McFinn zijn afkomstig uit Ulvenhout en Bergen op Zoom. De vertellers van de Legendejagers komen uit Oud Gastel, Etten-Leur, Breda en Dordrecht.

Legendejagers willen het verhalend erfgoed onder de aandacht van het publiek brengen door het vertellen en schrijven van verhalen, organiseren van wandeltochten en meer projecten in samenwerking met streeknetwerken of erfgoedinstanties.

Voor meer informatie: www.legendejagers.nl of u kunt contact opnemen met de voorzitter van deze stichting: Rob Hopstaken 06-28352142

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frans Vergouwen - Muziekparadijs2

Laden...

Laden

Laden…