LIVE VERSLAG VANAF OPEN HUIS GEMEENTE RUCPHEN

Zaterdag 23 september houdt de gemeente Rucphen Open Huis! Dit om de verbinding tussen inwoners, medewerkers en interne partners te versterken. Tussen 10:00 en 15:30 uur krijgt iedereen een uniek kijkje achter de schermen van de gemeente. Dit tien jaar na de allereerste open dag bij de opening van het gebouw. Er wordt een gevarieerd programma samengesteld.

Zoals verrassende demonstraties op het plein door politie, brandweer en de buitendienst, en diverse kraampjes in de centrale hal. Ook zijn er rondleidingen door het gebouw, een namaaktrouwerij voor inwoners in de trouwzaal en de allerkleinsten kunnen voor hun knuffel een heus knuffelpaspoort laten maken.

Ook zijn er diverse aansprekende presentaties, waaronder van de projectgroep ‘Jonge Ambtenaren’ die anderen jongeren wil enthousiasmeren om ook voor de gemeente Rucphen te komen werken. Onze verslaggeefster Marijke Albers gaat live verslag doen van dit Open Huis. Dit is komende zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur te horen in het programma ‘Het Zaterdagochtendgevoel’ van Richard Pertijs.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jesse - Kom In Mijn Armen

Laden...

Laden

Laden…