MAAK VAN HEEL NOORD-BRABANT ÉÉN GROTE SPEELPLEK TIJDENS DE BUITENSPEELDAG!

Spelen is superbelangrijk!!!

Benieuwd wat je op 8 juni kunt doen in Noord-Brabant? In Tilburg organiseren ze een Buitenspeeldag met als thema ‘Later als ik groot ben!!!’ Kinderen kunnen meedoen met o.a. schminken, koe melken en handboogschieten. In Oss is er een stormbaan voor alle leeftijden en zijn er allerlei wateractiviteiten. Dit zijn slechts twee van de vele leuke activiteiten die worden georganiseerd. Op de Buitenspeeldag is alles mogelijk! Iedereen die kinderen een waanzinnige dag boordevol plezier wilt bezorgen kan meedoen.

Meld je activiteit nu aan op www.buitenspeeldag.nl en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij’-spandoek. Alle aangemelde activiteiten komen op de landkaart op de website te staan, zodat kinderen kunnen zien waar wat te doen is.  

   

Wist je dat 3 op de 10 kinderen niet of nauwelijks buiten speelt? Nickelodeon en Jantje Beton zetten zich samen in om kinderen meer te laten buitenspelen en organiseren jaarlijks de Nationale Buitenspeeldag. Samen roepen we speeltuinen, buurten, ouders, scholen, clubs, bedrijven, gemeenten en iedereen die spelen leuk en belangrijk vindt op, om een Buitenspeeldag-activiteit te organiseren. Nickelodeon en Jantje Beton bieden ieder op hun eigen manier een helpende hand bij het creëren van spellen, speelplekken en het organiseren van speelactiviteiten. Doe jij dit jaar ook mee met de Buitenspeeldag op 8 juni?

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…