MAAND VAN DE GESCHIEDENIS IN DE NOBELAER

Het is steeds vaker te zien in het nieuws, Artificial Intelligence. Wat is het eigenlijk? Wat kunnen we ermee? En hoe blijft het gebruik ervan veilig? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de gratis lezing “Ontdek de wereld van AI” van Erdinç Saçan tijdens “De Maand van de Geschiedenis” bij De Nobelaer Bibliotheek. Tijdens de lezing gaat Erdinç Saçan dieper in op generatieve AI.

Hoe is het mogelijk met deze vorm van AI nieuwe content te creëren, variërend van kunst en muziek tot tekst en beelden? Erdinç legt het uit, en vertelt over de verschillende soorten AI. Hij neemt het publiek mee in de mogelijkheden en beperkingen van AI. Erdinç Saçan is docent-onderzoeker bij Fontys ICT en expert in educational technology, inclusieve artificiële intelligente en generatieve AI.

Saçan schrijft boeken, blogs en artikelen over actuele technologische ontwikkelingen en het onderwijs. Hij was te zien in een uitzending van het Jeugdjournaal over computerkunst en schreef het boek Inclusieve Artificial Intelligence dat gratis te downloaden is via zijn website. Ontdek de wereld van AI, door Erdinç Saçan op donderdag 26 oktober vanaf 19:30 uur.
De toegang is gratis.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jordi Weijer - Het Heeft Geen Zin Meer Om Te Huilen

Laden...

Laden

Laden…