MAN GAAT VRIJUIT VOOR BEDREIGING MET VUURWAPEN

Een 54-jarige man die vrijdag 9 september werd aangehouden na een politie-achtervolging in Oud Gastel gaat vrijuit voor bedreiging met een vuurwapen. Wel zit hij nog vast, vanwege een andere zaak. Zo bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

De man was op bezoek bij zijn vader op het woonwagenkamp in Oud Gastel. Volgens een vrouw zou de 54-jarige man dezelfde middag haar bedreigd hebben met een vuurwapen. Daarop belde zij de politie. De man ging er in zijn auto vandoor.

De agenten die op de melding afkwamen, zagen de man rijden op de Provincialeweg Zuid in Oud Gastel en gaven hem een stopteken. De man negeerde het stopteken en reed door met een snelheid van zelfs 140 km in de bebouwde kom.  Tijdens de achtervolging reed hij meerdere keren door rood licht en tegen het verkeer in op de linker rijbaan. Uiteindelijk stopte hij bij de Eikenlaan in Halsteren. De man werd aangehouden voor bedreiging en het in gevaar brengen van het verkeer.

De politie doorzocht zijn auto, maar vond geen vuurwapen. Waarom de verdachte wegvluchtte voor de politie, daar zijn geen uitspraken over. De verdachte en enkele kampbewoners zouden al enige tijd in onmin leven.

Het Openbaar Ministerie heeft de zaak rond de vermeende bedreigingen geseponeerd.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Shania Twain - Man I Feel Like A Woman

Laden...

Laden

Laden…