MAN GEWOND BIJ SCHIETPARTIJ IN ROOSENDAAL

De politie was zondagavond 23 april met honden en een politiehelikopter op zoek naar een verdachte van een schietpartij aan de Diamantdijk in Roosendaal. Meerdere mensen hadden gemeld dat er een schietincident had plaatsgevonden. Meerdere hulzen en een vuurwapen werden er aangetroffen. Daarbij raakte een man gewond. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Een buurtbewoonster met hondje heeft ook niks gehoord, terwijl ze vlakbij woont. Ze kreeg een telefoontje van een bekende dat er geschoten was in haar straat.  Ze verteld dat dit niet voor het eerst is, en dat er afgelopen jaren vaker is geschoten of iemand neergestoken. Ze vindt het behoorlijk onveilig geworden er te wonen.

Op de Boulevard Antverpia is kort na de schietpartij een auto gevonden die mogelijk betrokken was bij het incident. De politie heeft ook die omgeving afgezet, en deelde het signalement van de mogelijke verdachte, die nog steeds zoek is. Ook is er een Burgernet-melding gedaan. Het zou gaan om een man met een ringbaardje, zwart jack en een donkerblauwe joggingbroek.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…