MAN GOOIT BENZINE IN DIESELAUTO ZONDER BETALEN

Een wat opvallende diefstal zaterdagmiddag 31 december bij het tankstation aan de Graaf Hendrik III Laan in Breda. Een automobilist probeerde weg te rijden zonder te betalen voor zijn benzine. Heel ver kwam hij echter niet: hij bleek een dieselauto te hebben.

De automobilist trok eerder al de aandacht van de medewerkers van het tankstation. De man kwam namelijk met een afgeplakte kentekenplaat het terrein opgereden. Bovendien had hij vermoedelijk een week eerder met hetzelfde voertuig brandstof gestolen bij dezelfde pomp.

Nadat de auto enkele meters na de pomp stilviel, zette de verdachte het vervolgens op een lopen. Medewerkers renden achter hem aan, waarna de bestuurder even later gevonden werd. Een medewerker van het tankstation droeg hem over aan de politie, die hem aangehouden heeft.

De auto viel vermoedelijk stil, omdat de verdachte de tank van zijn dieselauto vol had gegooid met benzine in plaats van diesel. De man is ingesloten en wordt verdacht van tweemaal diefstal van brandstof en het rijden met een afgeplakt kentekenplaten. De recherche doet onderzoek naar de zaak.

Bron: BN de Stem

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frans Duijts - Wat Is Dan Liefde

Laden...

Laden

Laden…