MAN SCHOPT+BESPUUGT MEDEWERKER STATION ROOSENDAAL

Een 28-jarige man heeft vrijdagavond 21 april een NS-medewerker mishandeld op het treinstation in Roosendaal. De NS-medewerker sprak rond 20.30 uur een jongeman aan op het station die zijn voeten op het zitgedeelte van een bankje geplaatst had. Even later sprak de 28-jarige verdachte de NS-medewerker aan. Hij was het niet eens met de manier waarop de jongeman op het bankje was aangesproken.

Hij duwde de medewerker, waarna hem de toegang tot het station werd ontzegd. Samen met een collega begeleidde hij hem naar de uitgang. De man ging in verzet en spuugde naar de medewerker en schopte hem in zijn kruis. De politie werd gealarmeerd. Meerdere agenten spoedden zich richting het station. De politie sloeg de agressieve man in de boeien en probeerde hem mee te nemen naar de politieauto.

Tijdens de wandeling schopte de 28-jarige verdachte meerdere malen tegen de benen van een van de politiemannen. Vlak daarna zag hij de kans om de politieagent een kopstoot te geven. De agent raakte daardoor gewond. Zowel de NS-medewerker als de politieman hebben aangifte gedaan tegen de verdachte. Die zit vast en wordt gehoord.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…